COACHING

Ervaar je jouw leven als een aaneenschakeling van meer downs dan ups, irritaties en teleurstellingen ... en je zoekt dit te veranderen, los te laten?
Denk je altijd in kringetjes en vind je het moeilijk om patronen die jou niet helpen in je leven te doorbreken ... en je zoekt te evolueren naar meer dienstbare, positieve (gedachte)patronen?

Ben je uit balans geraakt en weet je niet hoe je jouw toekomst opnieuw kan inkleuren ... en je zoekt je terug goed in je vel te voelen? Heb je het moeilijk om over een relatiebreuk te geraken, of een moeilijke relatie met je (ex-)partner ... en je zoekt terug in jouw kracht te gaan staan?
Heb je lichamelijke klachten zoals migraine, spierpijn, algemene vermoeidheid ... en je zoekt erachter te komen wat de grondoorzaken hiervan zijn?

>> ‘Wie ben ik?’ is het speerpunt en de essentie van je leven.

Manu is jouw sparringpartner in dit bewustwordings- en ontdekkingsproces. Hij schotelt je geen kant-en-klare antwoorden voor, maar kijkt samen met jou in de spiegel op zoek naar aanzetten, inzichten en sleutels om je terug in je eigen kracht te zetten. Hij laat je buiten je gangbare kaders denken en keert terug naar je diepere intuïtie waardoor persoonlijke groei en ontwikkeling getriggerd en gestimuleerd worden. Gebaseerd op het "Spiegelogie" werk van de Nederlandse schrijver en kunstenaar Willem de Ridder, op Taladoni Coaching en NLP ('NeuroLinguistisch Programmeren').

>> Herinneringen, ervaringen, emoties en gedachten kunnen je letterlijk en figuurlijk blokkeren ... maar kunnen ook je perspectief verbreden waardoor je positief groeit als mens.

Manu is jouw onvoorwaardelijk klankbord voor vragen over:

  • Identiteit herontdekken en zelfinzicht vergroten
  • Blokkades, hindernissen, irritaties, moeilijke momenten counteren en transformeren
  • Relationele dynamieken en empowerment
  • Lichamelijke gezondheid en klachten
  • Ontplooien van kerntalenten en zelfvertrouwen
  • Leven leiden dat beter aansluit bij jouw talenten
  • Angst, verdriet, boosheid, verlies, geluk en twijfel erkennen, aanvaarden en gebruiken.

>> Als sparringpartner maakt Manu tijd en ruimte om even stil te staan, je authenticiteit opnieuw te vinden en vooruit te kijken zodat we steeds dichter komen bij je ware zelf.

Jouw verleden kunnen we niet zomaar veranderen, maar we kunnen wel je bagage verlichten door de focus te verleggen naar het hier en nu, weg van bij de anderen en terug bij jou. Geen urenlange gesprekken over pijnlijke herinneringen of vastgeroeste frustraties, maar wel een intens gesprek met een open blik naar de toekomst.

>> Manu kiest voor een actieve benadering waardoor hij jouw energie in beweging zet.

In elke sessie beginnen we steeds met je eigen verhaal. Samen bekijken we je levenservaringen en klachten, en brengen we je gezondheid holistisch in kaart. Jij vertelt, Manu luistert actief en exploreert welke blokkades en problematieken jouw persoonlijk groeitraject in de weg zitten. Afhankelijk van de thema’s past Manu verschillende healing technieken toe die het zelfherstellend vermogen van je lichaam activeren en de negatieve overtuigingen en blokkades oplossen. Je kunt kiezen uit de verschillende persoonlijke transformatie-trajecten die je bij Manu kunt volgen; sessies inzake lichamelijke problemen worden in het eerste persoonlijk gesprek verder bepaald en afgesproken. Lees hier meer over de trajecten.


Activeer jezelf voor een energiek en positief leven.
START HIER


 

"Écht zien, inzien, dat je regelmatig in dezelfde situaties terechtkomt, is een hele stap. Begrijpen waarom je daarin altijd weer terechtkomt, is iets anders. Manu gaf mij vanuit zijn kennis en levenservaring inzicht in de antwoorden op mijn vragen. Hij doet dat voor mij op het tempo en de manier die voor ieder het beste helpt. Voor de meer trotse en rationele mensen onder ons - zoals mezelf : met een wetenschappelijke uitleg als je dat wilt, zonder dat hij oordeelt en zonder zweverig te worden."

Yannick uit Gent

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x