OVER MANU

Meet & Greet Manu C. R. Legein-Vandenhoeck…

Life coach, healer, magnetiseur met een stevige academische bagage met opleidingen in Rechten en Economie aan de universiteit van Leuven, en een MBA opleiding aan de universiteit van Cambridge. Twintig jaar lang deelde hij zijn kennis en expertise nationaal en internationaal met grote organisaties en multinationals, voornamelijk in de financiële sector. Manu zorgde niet alleen voor een uitgebreide portefeuille met tevreden klanten, maar ook voor groei, inzicht en positieve energie in organisaties en bedrijven.

he·len (heelt, heelde, is geheeld)
Genezen, heel maken. Heel worden: de wond heelt goed

 

Gepassioneerd door economie en spiegelogie…

Toevallig - of toch niet zo toevallig - kwam Manu rond z’n 30ste in contact met spiegelogie (het leven zien als een spiegel voor wat innerlijk leeft) omdat hij koortsachtig een remedie zocht voor zijn plotse migraineaanvallen. De klassieke geneeskunde kon de migraine niet verklaren maar hij moest wel helse pijnen doorstaan. Hij ontdekte de kracht van spiegelogie, en noemt zich dan ook graag een "spiegeloog", en het principe van elektromagnetisme in elke mens, in wat we eten en drinken, en hoe een onevenwicht hierin kan leiden tot een resem gezondheidsklachten die de klassieke geneeskunde niet kan verklaren.

“We zijn materie, maar zoals Einstein al aangaf in zijn beroemde vergelijking E = mc² is materie opgebouwd uit energie. Via een aanpassing van mijn eet- en drankpatroon, volgens de elektromagnetische waarde van voeding en drank, herstelde ik het electromagnetisch evenwicht van mijn systeem en is mijn migraine verdwenen.”

 

Practice what you preach…

Ontzettend leergierig en uitermate gepassioneerd door de kracht van lichaam en geest heeft Manu zich meer dan 10 jaar verdiept in spirituele technieken. Aan zijn muur hangt een resem certificaten van verschillende healing opleidingen, spirituele cursussen, chakra-workshops, elektromagnetisme, NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren), familieopstellingen en massagetechnieken. Hij vindt het fantastisch om zijn eigen leermeester te zijn en door zelfreflectie terugkoppelingen te maken naar gedrag, gevoelens en gedachten.

“Ik wil mijn transformationele kennis en mijn positieve ervaringen hierin delen met zij die willen werken aan persoonlijke doelstellingen, aan zelfhulp en zelfontwikkeling in hun leven, en daartoe bereid zijn tot zelfobservatie en zelfsturing ... op het pad naar genezing en de ontplooiing van hun volledig potentieel.”  Manu heeft zijn kennis en inzichten neergeschreven in een aantal e-boeken die wereldwijd gedownload worden: de ‘In Me I Trust’ boekenreeks en ‘In You you should trust’ zijn te verkrijgen via deze website. Heeft u interesse in een persoonlijk transformatie traject van life coaching gecombineerd met healing?

Maak een afspraak en activeer jezelf voor een energiek en positief leven.
START HIER


 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x