WORKSHOPS

Ademcirkel “Adem je vrij”
vrijdag 5 juli - 20:30u - GC Nohva, Peter Benoitplein 22, 1120 Brussel (Neder-Over-Heembeek)

Ontdek de kracht van je ademhaling om negatieve overtuigingen, zeg maar conditioneringen of programmeringen, uit je systeem te halen, om je te bevrijden van belastende gedachtenpatronen en daarmee gelinkte sterke emoties.
Ademhaling wordt ademheling!

Voor een theoretische toelichting rond de werking van je ademhaling en bijbehorende ademhalingsoefeningen die je ook verder thuis - en zeker ook op het werk - kan blijven doen met het oog op bijvoorbeeld stressreductie en innerlijke rust, wordt verwezen naar de voorafgaandelijke sessie van 19:15u waarvoor je kunt inschrijven via het yogacentrum My Life Healing. Voor meer informatie en inschrijven, klik op de link hieronder

In deze daaropvolgende sessie van 20:30u, in de ademcirkel, ga je aan de slag om de grondoorzaak van die stress die je ervaart in je leven aan te pakken, om je te “bevrijden” van weerkerende negatieve gedachten, uitingen van belemmerende overtuigingen die je in hun greep houden. Dit doe je via Bewust Verbonden Ademen.
"Bewust" omdat je heel bewust aan de slag gaat met je ademhaling, en met je (bevrijdings)intentie voor de ademsessie.
"Verbonden" omdat de inademing en de uitademing elkaar opvolgen op verbonden wijze, dit wil zeggen zonder pauzes tussen de in- en uitademing.
Kortom, tijdens deze ademcirkel verkennen we in groep de kracht van je ademhaling om tot loslaten en transformatie te komen.

Verloop van de sessie:

  • We starten met een korte meditatie om te "landen".
  • Daarop volgt een bondige theoretische kadering rond je emotioneel geheugen, en hoe je via neusademhaling een directe connectie kunt maken met dat deel van je hersenen. Om de sessie veilig en geborgen te laten verlopen checken we ook wat jij nodig hebt om je veilig te voelen, veilig genoeg om in de ademcirkel te stappen.
  • Vervolgens bepaal je voor jezelf de intentie voor je Bewust Verbonden Ademen-sessie van de avond, m.n. van welke belemmerende overtuiging wens je je die avond vrij te ademen. Om je hierbij te assisteren wordt gebruikt gemaakt van de "Persoonlijke leugens"-vragenlijst, die peilt naar de negatieve gedachten en overtuigingen die jij als waarheid hebt aangenomen ... tot nu. Je kan en mag uiteraard ook een intentie rond een fysieke pijn formuleren.
  • Daarna start de eigenlijke ademsessie, die je liggend op een matje doet, al dan niet toegedekt met een deken. De sessie duurt zo’n 45 minuten en gebeurt onder begeleiding van muziek.
    Klinkt lang? Die tijd vliegt voorbij.
  • De sessie wordt beëindigd met een rustperiode van 10 minuten, voor integratie.
  • De avond wordt afgesloten met een korte deelronde, een zogenaamde check-out.

Opgelet:
Indien je zwanger bent, of je lijdt aan astma, keel- of luchtwegeninfecties of chronische hyperventilatie, dan is deze sessie niet voor jou bedoeld. De voorafgaandelijke sessie daarentegen is zeker een aanrader indien je lijdt aan astma of hyperventilatie, of enige andere vorm van dysfunctionele ademhaling.

Er is een limiet op het aantal deelnemers, maximaal 12, dus registreer snel door op onderstaande knop te klikken (noot: de inschrijving- & betaalpagina is enkel in het engels beschikbaar, hopelijk geen erg).

Nogmaals de gegevens van de ademcirkel:

*Datum: vrijdag 5 juli
*Uur: 20:30u
*Prijs: EUR 35
Gelieve te noteren dat de betaalpagina een handling fee tot 2,9% - ofte EUR 1,02 - aanrekent bovenop deze deelnameprijs; just so you know.
Na ontvangst van betaling is je deelname verzekerd.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x