HEALING

Kan jouw lichaam de spanning niet meer op een natuurlijke manier verwerken?
Wens je de blokkades of frustraties in je leven voor eens en altijd aan te pakken?
Zoek je een alternatieve behandeling voor migraine, spierpijn, vermoeidheid?

Wil je wel veranderen maar ontbreekt het jou aan kracht en moed?

>> Healing zet herstelprocessen in gang voor een gezond intern evenwicht, maar het daagt je ook uit om groot te denken en een brug te maken tussen waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je wil geraken.

Veel zorgen, hindernissen en blokkades zitten diep verweven in de kern van ons zijn waardoor je er zelf niet bij kan. Je hebt sterk het gevoel dat je niet beleeft, maar overleeft. Manu is een betrouwbare partner die je helpt om innerlijke rust te vinden en thuis te komen in jezelf. In combinatie met life coaching leggen we eerst jouw ‘knopen’ bloot die we via zachte healing technieken ontwarren.

Manu is jouw healing expert met specialisaties in:

  • HEALING │ Zoomt in op emotionele en lichamelijke klachten. LEES MEER >>
  • MAGNETISME │ Zoomt in op blokkades en pijnlijke punten. LEES MEER >>
  • FAMILIEOPSTELLING │ Zoomt in op relationele dynamieken. LEES MEER >>

>> Healing staat zeker niet lijnrecht tegenover een medische of psychologische begeleiding. Bekijk het met een open geest als een complementaire behandeling.

Via je energetisch veld kan je in contact komen met onverwerkte emoties of onbewuste overtuigingen. We werken toe naar je ‘core’, een krachtig en een intensief proces. Je wordt je bewust van je spanningsvelden, je energievreters, maar ook je energieboosters. De energiebanen in je lichaam worden in beweging gezet en je komt voelbaar herboren in een positieve flow.

>> Healing is een techniek die innerlijke processen activeert. Het is geschikt en bruikbaar voor zieke net zo goed als voor gezonde mensen, voor jong en oud, kortom voor iedereen die een energieker, bewuster en vitaler leven wil.

Elke healing sessie start met een gesprek waarbij je in een vertrouwelijke context vrij bent te vertellen over belangrijke thema’s waarin jij vastzit. Afhankelijk van jouw persoonlijke noden gebruikt Manu één of een combinatie van verschillende healing technieken die jouw lichaam weer doen stromen.


Activeer jezelf voor een energiek en positief leven.
START HIER

 


"Ik contacteerde Manu toen ik in een zwaar emotioneel beladen periode zat. Het verdriet dat ik toen had, alle emoties en gevoelens zaten letterlijk vast in mijn lichaam met o.a. hartzeer en regelmatige infecties op de luchtwegen als gevolg. Het was een intensief gebeuren, en het bracht al tijdens de eerste sessie enorm veel teweeg. Ik voelde via mijn tranen de blokkades wegvloeien. Ik was precies kilo's van emoties kwijt ... het leek alsof ik meer 'ademruimte' had. Het heeft mij persoonlijk zeer geholpen en ik kan het alleen maar aanraden."

Ellen D. T. uit Brussel

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x