2 dingen in je leven die nooit zullen noch kunnen liegen

Het in het Nederlands vertaalde artikel, gepubliceerd op 27 juni 2022 in Forbes France (in een samenwerking met Médias France).
Tekst foto: "Naar de grondoorzaken van de symptomen".
Link naar het gepubliceerde, originele artikel in het Frans:https://www.forbes.fr/mediasfranc e/in-me-i-trust-manu-legein/


In het bestaan van eenieder, zijn er twee zaken die nooit liegen: het lichaam en haar signalen, en de gebeurtenissen in iemands leven.


Behandel de aandoeningen anders, bij de wortel

Na zijn studies rechten en economie ging Manu werken in de banksector. Zijn ontluikende carrière wordt verstoord door een terugkerend probleem: ernstige migraineaanvallen die gepaard gaan met misselijkheid en overgeven. Geen enkele arts kan zijn pijn verlichten, er kan geen duidelijk fysiologisch probleem worden vastgesteld. Op het eerste zicht is er niets aan de hand. Het is dan dat spiegelogie zijn pad kruist, en het is een openbaring. Deze fantastische aanpak stelt ons in staat om wat ons omringt als een spiegel van onszelf te zien en ons dingen over onszelf te leren. Door zelfobservatie in concrete situaties is het mogelijk om de automatische reacties te vervangen, reacties vanuit onbewuste programma’s die ervoor zorgen dat we terugkerende situaties in het leven ervaren en steeds opnieuw beleven. De techniek helpt negatieve gewoontes en gedachten die stress veroorzaken tegen te gaan, stress die op zijn beurt een schadelijk effect heeft op de gezondheid.
Het was ook in 2003 tijdens een van de spiegelogie-groepssessies, de zogenaamde “fanclub” bijeenkomsten, dat Manu iemand ontmoet die hem aanraadt naar een dokter te gaan die een intrigerende nieuwe gezondheidsaanpak ontwikkelde, gebaseerd op elektromagnetisme. En het werkt! De migraine verdwijnt!
Gefascineerd besluit Manu in 2003 om zich verder te verdiepen in de spiegelologie, maar ook in de fysieke en energetische eigenschappen van het menselijk lichaam en systeem, de chakra's, astrologie, neuro-linguïstisch programmeren, magnetisme, verschillende technieken van energetische genezing, ademwerk (rebirthing), reflexologie en familieopstellingen… om maar deze te noemen.

Doorgeven van wat werd ontvangen

In 2018 besloot Manu, na 15 jaar van vorming en training, zijn opgedane ervaringen en kennis ten dienste te stellen van zij die op zoek zijn naar remedies voor hun fysieke, emotionele en mentale lijden. Het brede scala aan trainingen dat hij heeft gevolgd, maakt een holistische benadering mogelijk, waarbij rekening wordt gehouden met het lichaam en het leven in haar totaliteit.
Daarom begint een coachingstraject bij Manu altijd met een levensanalyse-sessie met behulp van spiegelologie, waardoor je jezelf kunt ontdekken en de lagen kunt verwijderen die op je hart drukken. Door te leren hoe je jezelf kunt managen en anderen kunt analyseren als een spiegel van en voor jezelf, weet je jezelf niet langer in een positie van een machteloos slachtoffer in je leven. Je wordt je ervan bewust dat alles in je leven begint en eindigt in jou.
Vervolgens zal Manu, afhankelijk van de thema's en behoeften die uit deze eerste analyse naar voren komen, uit zijn verschillende technieken en methoden kunnen selecteren welke gepast is voor iemands specifieke situatie en behoefte: ademhalingssessies, begeleide meditatie, energiegenezing of magnetisme bijvoorbeeld.
Met al deze technieken kun je lichamelijke klachten verlichten en positieve energie in jezelf activeren, kracht en moed vinden en je blokkades en frustraties overwinnen en transformeren. Je wordt werkelijk de bewuste gids en regisseur van je leven. Het is uiteindelijk als een soort herbalancering van je wezen, waarbij je energie beter circuleert, op een positieve manier, en bevrijd van een aantal belemmeringen opnieuw in beweging gezet.

Een reis van zelfontdekking

Mensen die In Me I Trust Coaching & Healing raadplegen, willen de problemen die ze in hun dagelijks leven tegenkomen, begrijpen en overwinnen. Ze zijn bereid en klaar om diep in zichzelf te duiken, zichzelf te (her)ontdekken en zichzelf te bevrijden van blokkades en conditioneringen die vaak teruggaan tot de kindertijd en die onbewuste programma’s zijn geworden die hun leven beheersen.
Het merendeel van de klanten komt voor meerdere jaren, op hun eigen tempo en volgens hun wensen en timing. Het kan bijvoorbeeld soms enkele maanden duren om genezing, nieuwe gewoonten en nieuwe manieren van denken te integreren. Daarom plant Manu nooit een nieuwe sessie; het is de coachee die besluit een volgende afspraak vast te leggen wanneer hij of zij zich er klaar voor voelt of de behoefte voelt. Manu blijft tussen de sessies echter permanent bereikbaar via kanalen als WhatsApp, om contact te houden en eventuele vragen te beantwoorden van de coachees die hij begeleidt op hun reis.
Sommige sessies, met name het eerste contact, kunnen op afstand via de telefoon plaatsvinden. Andere diensten zoals begeleide meditaties, familieopstellingen of magnetisme vinden echter persoonlijk plaats in Brussel.
Tussen de sessies door kunnen coachees ook Manu's YouTube-video's bekijken die gratis beschikbaar zijn op zijn website.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x