HEALING TECHNIEKEN

Healing technieken brengen balans, rust en energie in je leven en herstellen de harmonieuze verbinding tussen de gouden driehoek ‘lichaam, ziel en geest’. Manu kiest de meest aangewezen healing methode of een combinatie van healing technieken afhankelijk van jouw situatie:

HEALING │ Zoomt in op emotionele, mentale en lichamelijke klachten.

Gebaseerd in belangrijke mate op VortexHealing® werkt deze healing diep in op emotionele en lichamelijke klachten. We leggen de focus op het herstellen van het contact met wie je echt bent én wie je wil zijn door een zuivering van je energetisch veld en het loslaten van de ‘saboterende’ overtuigingen. Welkom innerlijke rust, ruimte en emotionele balans.

>> Je zit of ligt in gemakkelijke kledij in een fauteuil en met een behandelingsprotocol laat Manu je energie terug vrijkomen en stromen. Jij houdt de aandacht bij jezelf, je lichaam en gevoelens.


HANDOPLEGGING │ Zoomt in op blokkades en pijnlijke punten.

Manu kan blokkades en pijnlijke punten perfect lokaliseren. Als magnetiseur bundelt hij alle positieve energie aanwezig in de ruimte en richt hij zijn pijlen op pijnlijke punten zodat de negatieve energie je lichaam kan verlaten. Jouw lichaam zal stapje voor stapje beter gaan functioneren zoals het hoort. 

>> Terwijl je in gemakkelijke kledij op de behandeltafel ligt, brengt Manu door handoplegging de genezende energie over naar je lichaam zodat je een ontspannen en rustgevend gevoel ervaart.

 

FAMILIEOPSTELLING │ Zoomt in op relationele dynamieken.

Voel je je soms geremd? Vind je het moeilijk om je eigen keuzes te maken of je eigen plek te vinden? Krijg je geen helderheid op thema’s waar je tegen aan botst? Vaak liggen onbewuste patronen die worden overgedragen binnen jouw familiesysteem aan de grondslag. Een familieopstelling brengt de verbinding tussen individuen (familieleden) en spanningsvelden in kaart. Een verhelderende ervaring. Gebaseerd op het werk van Bert Hellinger.

>> Via een ervaringsgerichte oefening gaan we werken met familieopstellingen en brengen we inzicht in familie-hiërarchische systemen waardoor we ruimte vrijmaken voor verfrissende inzichten en perspectieven.


Activeer jezelf voor een energiek en positief leven.
START HIER >>

 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x