Uitgebreid “In Me I Trust” traject: voor de best mogelijke versie van jezelf

Dit traject brengt je langs:

1) eerste 2 stappen = 2 voorbereidende sessies, voor meer energie: 

een sessie met energetische zuivering o.b.v. elektromagnetisme (~energetisch poetsen) + een sessie voor het oppeppen van je lichaam en energetisch systeem, en aanbreng van energetische behandelingsstructuren voor de volgende 7 sessies (~energetisch boosten van je systeem);

2) de “7 to Heaven” route, 7 transformatie-stappen = 7 sessies gericht op het wegwerken van je 7 hoofdblokkades in je leven, voor meer durf, vertrouwen, levensvreugde, liefde, zelfexpressie, innerlijke vrede en vrijheid:

(i) je grootste angst, (ii) je grootste schuldgevoel, (iii) je grootste schaamte, (iv) je grootste verdriet, (v) de grootste leugen in je leven, (vi) de grootste illusie in je leven, (vii) je grootste verkrampt vastklampen aan ? (te bepalen in het persoonlijk coaching luik) worden achtereenvolgens en per sessie onderzocht, begrepen en losgelaten. 

*Elke sessie vereist 2,5 uren ... die echt wel lijken voorbij te vliegen, en ook nodig zijn:

1 uur voor jouw levensverhaal en het analyseren van de hoofdblokkades, om het thema van de sessie in je eigen woorden te formuleren, en 1,5 uur behandeling. Gedurende de gesprekken over jouw levensverhaal worden je ook de principes van Spiegelen bijgebracht. Tussen de verschillende sessies wordt minstens 2 weken gelaten, voor verwerking en integratie.

*Prijs:

EUR 200 (incl. BTW) per sessie van 2,5 uren.

 

Activeer jezelf voor een energiek en positief leven.
START HIER >>

 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x