Quote

format_quote

Na een aantal intensieve, zware maanden waarin het vooral ging om overleven, zorgen, dilemma's, emoties, energievreters, zocht ik een gepaste manier om terug richting te geven, terug te leven, energiek te zijn. Ik ging wat onwennig naar de eerste afspraak maar ik voelde mij bij het eerste contact met Manu onmiddellijk gerust gesteld en op mijn gemak. Met de voortgang van de sessies begon de overleven modus om te slaan in de leven modus, ik voelde opnieuw energie stromen. Intussen kwamen ook al sessies aan bod rond angst, verdriet, heftige sessies maar zeer leerrijk. Samen met Manu ga ik op zoek om gepast te reageren in situaties, de angsten niet te laten overheersen, verdriet toe te laten en er mee om te gaan. Ik denk in allerlei situaties ook vaak aan de theorie dat alles in het leven een spiegel is, soms confronterend maar heel leerrijk. Een aanrader!

Veronique G. uit Londerzeel

format_quote

De familieopstelling bij Manu heeft me meer bewust gemaakt, met meer eenheid en minder conflict tussen mijn mannelijke en vrouwelijke kant. Manu heeft me helderheid gegeven in de patronen die ik meedraag uit mijn jeugd en opvoeding. Er bewust van zijn geeft mij de kracht om ze te veranderen. Het is voor mij een stap om bewuster en stabieler steeds weer in het nu te leven.

Carine V.D.B. uit Dilbeek

format_quote

Andere, betere inzichten voor een kwaliteitsvoller leven. Dat is voor mij de waarde en return van het samenwerken, evolueren en groeien met Manu. Het is er bewust voor kiezen om je niet langer te laten leven door jouw omgeving en eigen driften. Met Manu ben ik krachtig van binnenuit gegroeid naar een stabieler en waardevoller relatie en werk. Sit back, relax en trust! En pluk de vrucht van de metamorfose.

Erik D. K. uit Dilbeek

format_quote

"Écht zien, inzien, dat je regelmatig in dezelfde situaties terechtkomt, is een hele stap. Begrijpen waarom je daarin altijd weer terechtkomt, is iets anders. Manu gaf mij vanuit zijn kennis en levenservaring inzicht in de antwoorden op mijn vragen. Hij doet dat voor mij op het tempo en de manier die voor ieder het beste helpt. Voor de meer trotse en rationele mensen onder ons - zoals mezelf: met een wetenschappelijke uitleg als je dat wilt, zonder dat hij oordeelt en zonder zweverig te worden."

Yannick uit Gent

format_quote

"Ik contacteerde Manu toen ik in een zwaar emotioneel beladen periode zat. Het verdriet dat ik toen had, alle emoties en gevoelens zaten letterlijk vast in mijn lichaam met o.a. hartzeer en regelmatige infecties op de luchtwegen als gevolg. Het was een intensief gebeuren, en het bracht al tijdens de eerste sessie enorm veel teweeg, ik voelde via mijn tranen de blokkades wegvloeien. Ik was precies kilo's van emoties kwijt ... het leek alsof ik meer 'ademruimte' had."

Ellen D. T. uit Brussel

format_quote

“In de loop van mijn zelfontwikkelingsproces kwamen steeds dezelfde knelpunten naar boven waardoor ik het gevoel had dat ik geen vooruitgang meer kon maken. Dankzij Manu vond ik de juiste manier om deze punten te benaderen en op te lossen. Hij gaf me de nodige inzichten om ze liefdevol los te laten.”

Caroline D. W. uit Gent

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x