Quote

Manu's benadering is warm, zacht en oprecht, wat je in staat stelt om zelf tot inzicht te komen door zijn doordachte vragen. Hij weet altijd precies de juiste vragen te stellen die je aanzetten tot diepgaand nadenken en zelfreflectie. Met uiterste aandacht luistert hij naar je en tussen de woorden door voel je je meteen begrepen. Hij wandelt een eindje mee op jouw tempo en creëert een veilige, betrouwbare sfeer. Dankzij hem heb ik geleerd om naar de signalen van mijn lichaam te luisteren en vol vertrouwen ermee aan de slag te gaan.

Sabine V. uit Laken

format_quote

Ik ben ‘toevallig’ bij Manu terecht gekomen via zijn website, waarbij ik onmiddellijk een connectie voelde zonder het eigenlijk op dat moment zelf te beseffen. Weken later besliste ik toch maar contact op te nemen en zoals ik reeds aanvoelde vooraf, klikte het onmiddellijk bij mij na een eerste telefonisch intake gesprek. Ik was mezelf kwijt geraakt, het contact, de verbinding met mezelf verloren, de balans kwijt tussen het niet verloochenen van mezelf en voldoen aan de wensen van anderen. Op een liefdevolle manier begeleidde Manu me om weer in contact te komen met mezelf. Hij leerde me terug te voelen en doorvoelen, wat absoluut geen makkelijk parcours was maar zeker de moeite waard! Hij respecteerde mijn tempo en ging stapje per stapje mee op zoek naar mijn authentieke zelf. Een heel belangrijke hier voor mij was dat hij mijn gevoelens au serieux nam zonder met een goed of fout te gaan veroordelen. Hij leerde me dit voor mezelf ook toe te passen waardoor ik ben gaan leren om mijn grenzen aan te geven in plaats van me continu aan te passen. Dat het LEVEN en je LICHAAM nooit liegt, heeft Manu me duidelijk doen inzien tijdens zijn healing sessies en coachings en daar ben ik hem heel dankbaar voor. Door te gaan voelen, heb ik geleerd dat een (lichamelijke) klacht niet op zichzelf staat maar het een onbewust signaal aangeeft wat er diep van binnen in je leeft. Manu leerde me de oorzaak van de klacht te durven aankijken, wat ervoor zorgde dat deze verdween. Het leven weerspiegelt altijd wat jij uit jezelf herkent. Manu heeft mij tot dat inzicht gebracht dat alles wat je overkomt niets te maken heeft met de ander maar wel met jezelf. En ook daar ben ik hem heel dankbaar voor. Dit heeft me geleerd dat je maar beter heel veel van jezelf mag houden want eigenlijk kom je steeds jezelf tegen bij de ander. Stap voor stap, op mijn tempo, bracht hij me in beweging zodat er een blijvende verandering kon ontstaan, waardoor ik meer helderheid kreeg over wie ik in wezen ben en wat me tegenhoudt om mezelf te kunnen zijn. Manu zijn coachings hebben me krachtiger gemaakt maar ook zachter naar mezelf toe. Ik ben liever geworden voor mezelf én voor anderen. Ik voelde me serieus genomen en veilig bij Manu en had ook het gevoel gelijkwaardig te zijn. Bedankt Manu!

Sabine V. uit Laken (uitgebreid)

format_quote

Na een aantal intensieve, zware maanden waarin het vooral ging om overleven, zorgen, dilemma's, emoties, energievreters, zocht ik een gepaste manier om terug richting te geven, terug te leven, energiek te zijn. Ik ging wat onwennig naar de eerste afspraak maar ik voelde mij bij het eerste contact met Manu onmiddellijk gerust gesteld en op mijn gemak. Met de voortgang van de sessies begon de overleven modus om te slaan in de leven modus, ik voelde opnieuw energie stromen. Intussen kwamen ook al sessies aan bod rond angst, verdriet, heftige sessies maar zeer leerrijk. Samen met Manu ga ik op zoek om gepast te reageren in situaties, de angsten niet te laten overheersen, verdriet toe te laten en er mee om te gaan. Ik denk in allerlei situaties ook vaak aan de theorie dat alles in het leven een spiegel is, soms confronterend maar heel leerrijk. Een aanrader!

Veronique G. uit Londerzeel

format_quote

De familieopstelling bij Manu heeft me meer bewust gemaakt, met meer eenheid en minder conflict tussen mijn mannelijke en vrouwelijke kant. Manu heeft me helderheid gegeven in de patronen die ik meedraag uit mijn jeugd en opvoeding. Er bewust van zijn geeft mij de kracht om ze te veranderen. Het is voor mij een stap om bewuster en stabieler steeds weer in het nu te leven.

Carine V.D.B. uit Dilbeek

format_quote

Andere, betere inzichten voor een kwaliteitsvoller leven. Dat is voor mij de waarde en return van het samenwerken, evolueren en groeien met Manu. Het is er bewust voor kiezen om je niet langer te laten leven door jouw omgeving en eigen driften. Met Manu ben ik krachtig van binnenuit gegroeid naar een stabieler en waardevoller relatie en werk. Sit back, relax en trust! En pluk de vrucht van de metamorfose.

Erik D. K. uit Dilbeek

format_quote

"Écht zien, inzien, dat je regelmatig in dezelfde situaties terechtkomt, is een hele stap. Begrijpen waarom je daarin altijd weer terechtkomt, is iets anders. Manu gaf mij vanuit zijn kennis en levenservaring inzicht in de antwoorden op mijn vragen. Hij doet dat voor mij op het tempo en de manier die voor ieder het beste helpt. Voor de meer trotse en rationele mensen onder ons - zoals mezelf: met een wetenschappelijke uitleg als je dat wilt, zonder dat hij oordeelt en zonder zweverig te worden."

Yannick uit Gent

format_quote

"Ik contacteerde Manu toen ik in een zwaar emotioneel beladen periode zat. Het verdriet dat ik toen had, alle emoties en gevoelens zaten letterlijk vast in mijn lichaam met o.a. hartzeer en regelmatige infecties op de luchtwegen als gevolg. Het was een intensief gebeuren, en het bracht al tijdens de eerste sessie enorm veel teweeg, ik voelde via mijn tranen de blokkades wegvloeien. Ik was precies kilo's van emoties kwijt ... het leek alsof ik meer 'ademruimte' had."

Ellen D. T. uit Mechelen

format_quote

“In de loop van mijn zelfontwikkelingsproces kwamen steeds dezelfde knelpunten naar boven waardoor ik het gevoel had dat ik geen vooruitgang meer kon maken. Dankzij Manu vond ik de juiste manier om deze punten te benaderen en op te lossen. Hij gaf me de nodige inzichten om ze liefdevol los te laten.”

Caroline D. W. uit Gent

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x