Meditatie traject "Adem je vrij": voor diepe innerlijke rust, loslaten en gronding

Dit traject bestaat uit 3 begeleide meditatie "tochten” waarbij je ademhaling steeds als motor gebruikt wordt:

1) “De Zee & de Innerlijke Gids”: gericht op het ervaren van diepe innerlijke rust, zoals de rust van de Zee, waarna je op zoek gaat naar de oplossing voor het thema aangegeven door je lichaam tijdens deze tocht.

Je krijgt in deze tocht een “innerlijke rustplek” waar je steeds naar terug kunt keren als je innerlijke rust zoekt en op dit rustplek-punt gaat mediteren (het “Zee” aspect van deze tocht). Daarnaast is er het loslaten van een pijnlijk thema aangegeven door je eigen lichaam en het creëren van een Liefde & Mededogen plek in je hartcentrum daarvoor (het “Gids” aspect van de tocht);

2) “De Lemniscaat” (de liggende 8, het oneindigheidsteken): gericht op het vullen van je onderbuik, ruggengraat, hartcentrum en thymus met levenskracht, waarna je met de lemniscaat een bepaalde situatie oplost en loslaat.

Bij deze tocht ga je dus je volledig romp vullen met levenskracht, met behulp van je ademhaling. Dit energetiseert diepgaand en kan dan ook behoorlijk intens zijn. Daarna gebruiken we de 2 lussen van de lemniscaat-8 om een situatie met een bepaalde persoon of een herhalend thema in je leven los te laten, te healen;

3) “De Innerlijke Boom en Regenboog”: gericht op het aarden en het bewust activeren & schoonmaken van je verschillende energetische centra.

Deze tocht is gericht op gronding waarbij je jezelf visualiseert als een boom met wortels diep in de Aarde. De Regenboog dan is gericht op het bewust ervaren, openen, poetsen en harmoniseren van de 7 centrale chakras in je systeem.

Elke tocht duurt 1 uur. Prijs: EUR 125 (incl. BTW).

Verdere tochten zijn mogelijk in gezamenlijk overleg.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x